U bent hier:
24tip-Startpagina > Over 24 Tip

Welkom op 24- Tip!

Fijn dat ook u de weg gevonden heeft naar mijn webpagina.
Mijn naam is Elke en ik werk met veel plezier als Webdesigner en IT coach in mijn eigen bedrijf. Mijn levensmoto: Geniet iedere moment alsof het uw laatste moment is.
Meer dan 10 jaren geleden had ik de idee dit webproject te verwezenlijken, omdat ik zelf graag handelingen uit het dagelijkse leven eenvoudiger wil maken. Het idee was geboren! De volgende stap was te kiezen voor de passende thema’s.

Snel was het eerste thema gevonden: Koken en recepten, omdat ik zelf een gepassioneerde en creatieve kok ben, die het heerlijk vindt om te experimenteren.

Experimenten met een speciaal effect

Gelukkig mocht ik al op jonge leeftijd zelfstandig koken en bakken.
Ik herinner mij nog goed aan mijn eerste zelfgebakken cake. Ik was 7 jaar oud. Ik had er bovendien ook een goed geïnformeerde assistent (mijn neef (6 jaar) erbij. Alles was goed gepland, wij wilden een marmorcake maken om de familie te verrassen. Een recept te lezen was toen nog niet mogelijk, zo hebben wij al onze informatie verzameld door het te vragen aan oma, tante, buurvrouw en moeder. Wij moesten heel voorzichtig zijn zodat ons plan niet opviel.
Wij waren erg trots toen de cake uit de oven kam! Het resultaat was helaas toch erg vlak en vast, de marmorcake was niet te eten.
Waarom het mis was gegaan; niemand had ons verteld dat er ook bakpoeder toegevoedmoest worden.
Verdere experimenten volgden, de meesten met een goed resultaat. Soms ging het ook helemaal mis. Zo kan ik u verzekeren dat ik eens de spaarzaamste kok van de wereld geweest ben: met een halve kip heb ik 10 volwassen verzadigd gekregen. Hoe dat gaat? Wilt u dat zeker weten? Misschien vertel ik het een andere keer…

Intussen ben ik moeder van 2 volwassen zonen, heb veel ervaring met koken, huishouden en het leven gemaakt. Ben in een nieuw land ( Nederland) opnieuw begonnen en sta als zelfstandige ondernemer goed in mijn vel.

Van het idee tot het omzetten

Is het bij u ook zo, dat het veel tijd kost voordat een nieuwe idee realistisch wordt. Zo was het dus bij mij ook.
Mijn probleem was, ik kon wel Nederlands spreken en lezen, maar schrijven was toch echt moeilijk.
Langs deze weg wil ik ook mijn partner bedanken voor al zijn moeite en geduld! XXX – Bedankt!!!

Mocht u schrijffoutjes ontdekken, dan zal ik het zeer op prijs stellen als u mij erover informeert.

 • In de loop der tijd zijn er toch heel wat tips, recepten of informatie geplaatst worden. Alle tips, recepten en artikelen worden door mij getest, ook probeer ik alle artikel regelmatig te actualiseren.
 • De laatste 2 jaren kook ik op een nieuwe manier met vele gezonde kruiden uit mijn eigen tuin. Hierover wil ik in de toekomst berichten schrijven.
 • In december 2011 ben ik de nieuwe categorie Peuters en Kleuters begonnen met onder andere leermateriaal voor het leren van cijfers. U kunt de materialen kosteloos downloaden en gebruiken.
 • 8 november 2011 – Ook 24 Tip heeft zijn plaats gevonden op facebook
 • 8 december 2011 – Voor de eerste keer hebben meer dan 1000 mensen op een dag onze webpagina bezoek
 • Onze community groeiend op Google+ 
 • 24 Tip heeft zijn weg nu ook up Pinterest gevonden. Leuk om foto´s met mensen te delen.
 • Maart 2014 – wij lanceren onze vernieuwde webpagina / deze is mobiel en tablet vriendelijker
 • Achter de schermen zijn wij druk bezig met het schrijven van nieuwe artikels

April 2014
Wij lanceren onze vernieuwde webpagina met nieuwe functie zoals:

Onze vernieuwde webpagina is online. Vooral voor gebruikers van mobiel en tablet is de nieuwe vormgeving comfortabeler. Maar er zijn ook nieuwe functies toegevoegd.

 • Uw eigen favorietenlijst
  Zo kunt u nu een eigen favorietenlijst aanmaken en zo sneller uw favorietentips terugvinden.
 • De boodschappenlijst – een nuttige toevoeging op 24 Tip.
  Onder de categorie recepten vindt u de nieuwe functie boodschappenlijst. Hier zijn alle ingrediënten vermeldt die u voor het betreffende recept nodig heeft. U kunt de lijst prima gebruiken met uw mobiel of gewoon uitprinten – zo wordt boodschappen doen nog eenvoudiger.
 • De vraagbaak – samen vinden wij het antwoord
  U zit al langer met een vraag, maar het antwoord vindt u niet. Vanaf nu kunt u onbeantwoorde vragen hier in onze vraagbaak stellen. Iedereen mag mee discussiëren en een antwoord geven. Iedere antwoord kunt u waarderen.
  U weet het antwoord, dan kunt u zo een andere gebruiker verder helpen.
  De vraagbaak wordt door ons gemodereerd, alleen serieuze vragen worden openbaar gemaakt.
 • Nieuwsbrief – blijf up-to-date
  U kunt u vanaf nu gratis inschrijven op onze nieuwsbrief. Met onze gratis nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste seizoenthema’s, recepten, tips en trucs.
 • Foto’s beter bekijken
  Op 24 Tip gebruiken wij graag foto’s in onze tips. Vroeger kon u deze foto’s alleen in de tekst bekijken, dit hebben wij nu gewijzigd. Indien u midden op de foto klikt, kunt u een vergrootte versie van de foto bekijken.

November 2015

Onze team is gegroeid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Achter de schermen: Onze Sammy zorgt iedere dag tussen de werkzaamheden aan 24-Tip voor voldoende beweging!
Een dikke hi-five van Sammy  en een actieve avond voor iedereen!

Wij hebben de nieuwe rubriek gezondheid gelanceerd. Voor iedereen is gezondheid het hoogste goed die u kunt hebben. In deze rubriek willen wij vooral over de klein kwaaltjes zoals spierpijn, verkoudheid, enz. berichten en hoe u met natuurlijke middelen uw eigen gezondheid verbeteren kunt.  Onze artikel zullen geen doctor vervanger zijn, helaas is de weg na een doctor af en toe toch nodig!
Met trots konden wij gisteren de eerste artikel “Honing en kaneel wat een ijzersterk duo!” in de nieuwe rubriek gezondheid publiceren.

 

Ik wens u veel plezier op 24 Tip!

Groetjes

Elke

 

Top