U bent hier:
24tip-Startpagina > Wellness > Citroen voor zachte ellebogen

Citroen voor zachte ellebogen

Citroen is heel gezond en rijk aan vitamine C. Citroen is een veelzijdige en krachtige citrusvrucht die niet alleen gebruikt wordt in de keuken.

Help bij droge en ruwe huid bij hun ellebogen

Voor uw lichaam zoals huid en haren is deze kleine gele vrucht een echt wondermiddel.
Heel veel mensen hebben last van droge en ruwe huid bij hun ellebogen. De meeste mensen hebben al veel middeltjes uitgeprobeerd met meer of minder succes zoals bijvoorbeeld sinaasappelsap maar dit is niet geschikt omdat sinaasappel de eigenschap heeft het vocht uit de huid te onttrekken.

Ook ik had regelmatig last van dit probleem en ben toen op zoek gegaan naar een oplossing en heb het beste resultaat met de volgende beauty tip bereikt.

Let OP! Mensen die allergisch zijn tegen citroenzuur moeten voorzichtig zijn en deze tip beter niet gebruiken!

Mijn beauty tip voor zachte ellebogen is van toepassing voor jong en oud, vrouwen en mannen.

Zo werkt het:
Voordat u een citroen uitperst raden wij u aan om eerst de citroen met een in sla olie gedrenkte doek schoon te wrijven hierdoor worden alle aanwezige bestrijdingsmiddelen verwijderd.
Neem 2 uitgeperste citroen helften waarin nog een beetje vruchtvlees en sap aanwezig is.
Leg op iedere elleboog een citroen helft en draai hier een verband omheen zodat de citroen helft netjes op zijn plaats blijft zitten.
Laat de citroen nu 5 minuten zijn krachtige werking doen.
Maak het verband nu weer los en was uw ellebogen goed af met lauw warm water en droog uw ellebogen hierna goed af.
Vanzelfsprekend moet u dit regelmatig doen (1 keer per week is voldoende), dan worden ook weer uw ellebogen heerlijk zacht!
 

U hoeft niet bang te zijn dat u na het wellness programma naar citroen ruikt dat kan niet gebeuren omdat de etherische olie van de citroen snel verdampt.

 

 

Top