U bent hier:
24tip-Startpagina > Wellness > Hoe kan ik een strakkere huid krijgen zonder veel geld uit te geven?

Hoe kan ik een strakkere huid krijgen zonder veel geld uit te geven?

oilie goed voor een zachte huid

Met de jaren verslapt de huid van buik, benen en billen, daarom deze tip om uw slappe huid weer een boost te geven zodat deze weer strakker wordt. Als verjongingskuur voor de huid, behalen fruit en groenten de eerste prijs.
Het is al voldoende bewezen dat een voeding rijk aan selenium de verouderende invloed van de zon verzwakt, dat vitamine A helpt tegen huidverslapping, dat vitamine C goed is voor de glans van de gelaatskleur en dat een voeding rijk aan plantaardige bestanddelen onontbeerlijk is om langer te kunnen genieten van een mooie en strakke
huid.
Naast een goede en gezonde voeding kunt u met heel veel cosmetica het bewaren van een strakke huid ondersteunen. Dit soort cosmetica is vaak echt prijzig, maar in uw eigen keuken bevinden zich producten, die zelfs actrices in Hollywood gebruiken.

Na het gebruik van deze natuurlijke cosmetica zal uw huid strak en kalm worden.

Dit heeft u nodig voor een behandeling:

3 eetlepels fijn gemalen cafeïne houdende koffiebonen (geen Instant koffiepoeder gebruiken)

3 eetlepels Olijfolie ( groene extra vierge olijfolie)

Vermeng in een kleine mok de fijn gemalen koffie met de olijfolie. Mijn tip: Gebruik deze natuurlijke cosmetica in de douche. Masseer nu uw buik, benen en billen met het koffieoliemengsel goed in. Geef het even de tijd om in te werken en met niet te warm water af douchen.

De fijngemalen koffie zorgt ervoor dat uw huid een zijde zachte peeling krijgt. Peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid zacht aan voelt en egaal gaat uitzien. Wanneer u uw huid behandeld met olijfolie, zorg er dan voor dat u hiervoor de groene extra vierge olijfolie gebruikt. Deze olijfolie is het zuiverst van samenstelling, de structuur is wat dikker en deze olie wordt het beste door uw huid opgenomen.

Direct na het douchen zult u voelen en zien hoe zacht en strak uw huid geworden is, het beste is dat u eerst doucht met zeep en shampoo en na het afspoelen deze behandeling doet voor een duurzaam resultaat.

Gemalen koffie met olijfolie is een goedkoop middel uit uw eigen keuken om uw huid strakker en zachter te maken. Het is snel gemaakt en puur natuur.

Hier nog 3 vruchten voor een jonge huid:

Avocado: Rijk aan vitaminen E en C, koper (voor de aanmaak van collageen) en essentiële vetzuren (voor de bescherming van de jeugdigheid van de huid)

Druiven: Rijk aan vitaminen B en C, selenium, flavonoïden (antioxidanten) en zink.

Droge abrikozen:Rijk aan bètacaroteen (krachtig antioxidant), ijzer en magnesium.

Top