U bent hier:
24tip-Startpagina > Wellness > Wat kunt u doen tegen verkleurde nagels?

Wat kunt u doen tegen verkleurde nagels?

Wat kunt u doen tegen verkleurde nagels?

Iedere vrouw of man wil graag mooie roze nagels met een wit randje. Helaas kunnen u nagels door verschillende oorzaken verkleuren. In deze artikel hebben wij handige tips verzamelt, die u helpen om verkleurde nagel weer mooi te krijgen.

Donker nagellak – meest voorkomende oorzaak

Ik heb eens gehad dat mijn mooie goudgelakte nagels wekenlang gele nagels opleverden. Het is een van de meest voorkomende oorzaken. De kleurbestanddelen van uw nagellak trekken in uw nagels en zorgen voor een gelige kleur. De oplossing is eenvoudig: vermijd donkere nagellak of breng altijd eerst een doorzichtige basecoat onder uw nagellak.

Verkleurde nagels door nicotine

U weet dat roken ongezond is en het nicotine een hoofdoorzaak is voor het verkleuren van uw vingernagels. Stoppen met roken zou het beste verhelpen om gele vingernagels van de nicotine te voorkommen. Wilt u toch verder gaan met roken, rook dan uw sigaret/sigaar niet te ver op en zorg ervoor dat u de kopie van de sigaret/sigaar boven uw vingernagels houd. Zo gaat de meeste rook naar boven weg van u nagels en minder nicotine uit de rook kan u nagels aanraken. Het is erg belangrijk dat u uw nagels regelmatig met een van onze tips schoonmaakt. Een korte tijd nicotine verkleuring is beter te verwijderen als en jarenlang opgebouwde nicotine verkleuring.

Tuinieren kan u nagels verkleuren

Als u in uw tuin werkt , gebeurd het vaak, dat grond onder uw vingernagels komt. Vaak kan er een verkleuring achterblijven, ook al verwijdert u de tuingrond naderhand met een nagelborstel.
Zo kunt u dit voorkomen: met uw nagels krabt u voor het tuinieren over een stuk vaste zeep, zodat er zeep onder uw vingernagels komt. Nu kan er geen aarde meer onder uw vingernagels komen en u heeft later ook minder werk om ze weer schoon te krijgen.

Schimmel – neem contact op met uw huisarts

In uitzonderlijke gevallen is de verkleuring te wijten aan de aanwezigheid van schimmels. In dat geval kunt u het beste aan u huisarts wenden.

Tip 1: tandpasta met whitening effect

Het is een ongebruikelijke vorm van Nagel-Bleaching, maar het werkt echt. Nagels met Whitening tandpasta gewoon scrubben en lelijke verkleuringen verdwijnen snel. Erg handig, deze vorm van nagelverzorging en is ook nog goedkoop. Deze tip helpt zowel vrouwen als ook mannen. Ter afsluiting de nagels goed insmeren met olijfolie, truivenpitolie of nagelcremé.

Tip 2: citroensap en olijfolie

Laat uw verkleurde nagels voor minimum 5 minuten weken in een badje met gelijke delen citroensap en olijfolie.

Tip 3: Gebitsreinigingstabletten

Los een gebitsreinigingstablet op in een bakje warm water. Week uw nagels 5 minuten in deze oplossing. Borstel ze vervolgens schoon met een nagelborsteltje.

Goed afwassen,  afdrogen en uw handen insmeer  met goed vettend handcrème.

Tip 4: Corrigerende glamour whitener nagellak

Dit is een speciale lak. Wanneer u de lak hebt aangebracht dan zien u nagels er heel natuurlijk uit. De nagellak bevat speciale corrigerende kleurstoffen die een doffe gele kleur omtoveren tot een jonge roze stralende nagel. De roze en witte kleuren worden geïntensiveerd waardoor het lijkt alsof u van uzelf hele mooie gezonde frisse nagels hebt.

Is het kwaad al geschied en zijn jouw nagels verkleurd?

Verkleurde nagels zijn niet mooi en hebben verschillende oorzaken. De meest bekende oorzaken zijn het gebruik van gekleurd nagellak zonder basecoat , nicotine (roken) of werken in de tuin. Geen nood, met onze handige tips krijgt u uw nagels weer mooi schoon. U heeft gezien er zijn verschillende methoden om uw verkleurde vingernagels weer helder te krijgen, die zowel vrouwen en ook manen helpen.

Nagelverzorging ter afsluiting niet vergeten

Verkleurde nagels zijn verkleurde nagels. Met eenvoudig huismiddelen kunt u ze weer wit kregen, maar ieder behandeling breng ook problemen. De huismiddelen drogen uw nagels op een langere termijn uit en maken de nagels breekbaar. Om dit te voorkomen is het van grootte belangstelling om uw nagels na de bahandeling goed te verzorgen, bijvoorbeeld met een nagelcremé, olijfolie, truivenpitolie of een  goed vettend handcrème.

Heeft het gewerkt bij U, dan laat ons weten welke manier bij u het best gewerkt heeft! Wij zullen het ook heel mooi vinden indien u onze tip <<Wat kunt u doen tegen verkleurde nagels?>>  deelt met uw vrienden via Facebook, Google+, Twitter en/ of Pinterest.

 

Top