U bent hier:
24tip-Startpagina > Beheer uw persoonsgegevens

AVG/GDPR wetgeving

Sinds 25 mei 2018  treedt de nieuwe  AVG (of GDPR) wetgeving in werking. Via deze pagina kunt u de data, die u bij 24Tip heeft achtergelaten opvragen, anonimiseren of  verwijderen (recht op vergeten worden). Afhankelijk wat je wilt doen, vult u het passende formulier in. Na het ingeven van uw verzoek ontvangt u een automatische e-mail (dubbel OPTin) met een link om de van u gewenste verzoek door te voeren. Wenst u bepaalde informatie te verwijderen, dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen en dan bevestigen wij uw de verwijdering van uw gegevens.

Houd er wel rekening mee dat u zonder deze gegevens geen of minder goed gebruik kan maken van ons aanbod  of  diensten


Uw gegevens inzien

Dit houdt in dat u het recht heeft om de persoonsgegevens te ontvangen die 24 Tip van u verwerkt. U kunt deze gegevens vervolgens zelf opslaan voor persoonlijk (her)gebruik of doorgeven aan een andere organisatie. Het doel van dit nieuwe recht is uw positie te versterken en u meer controle over uw gegevens te geven.

 

Gegevens laten wijzigen of aanvullen

Rectificatie en aanvulling is uw recht om uw persoonsgegevens bij 24Tip te wijzigen. In onderstaande formulier kunt je aangeven welke gegevens door ons aangepast zullen worden. U ontvangt  een automatische e-mail (dubbel Opt-in) met een link om de van uw verzoek  op rectificatie en aanvulling te bevestigen.  We zullen ons best doen om uw verzoek na uw bevestiging zo snel als mogelijk te vervullen.

 


Verzoek op bezwaar

Vul onderstand formulier in, indien u wilt gebruik maken van uw recht op bezwaar.  Nadat u op verzenden geklikt heeft, ontvangt u een automatische e-mail (dubbel Opt-in) met een link voor het bevestigen van uw verzoek op bezwaar. We zullen ons best doen om uw verzoek na uw bevestiging zo snel als mogelijk te vervullen.

 


Verwijderen en anonimiseren van mijn gegevens

Via onderstaande formulier kunt u een verzoek indienen bij 24tip voor het verwijderen en anonimisieren

Opmerking: Houd er wel rekening mee dat  wij sommige persoonsgegevens niet mogen verwijderen. Als wij hiervoor wettelijk verplicht zijn, zoals benodigde gegevens voor onze belastingaangifte.

Top