U bent hier:
24tip-Startpagina > Computer > Outlook 2007 deels in het Zweeds

Outlook 2007 deels in het Zweeds

Zonder Outlook kunnen wij helemaal niet meer. Toch zins de 13-09-2017 hebben wij problemen met Outlook 2007, heel veel knoppen zijn in Zweeds.

Zonder Outlook kunnen wij helemaal niet meer. Maar na de update van 13-09-2017 hebben wij problemen met Outlook 2007, heel veel knoppen zijn in het Zweeds.
Op zich is dit voor ons niet zo’n grote ramp, omdat wij toch de meeste handelingen weten uit te voeren.

Toch wilde wij dit probleem graag opgelost hebben. Omdat wij weten dat meerdere mensen last hebben van dit probleem willen wij graag de oplossing welke ons heeft geholpen met u delen.

Knoppen in een andere taal = virus?

Dit denkt u natuurlijk als eerste – een per email gestuurd virus! Zo was mijn eerste handeling het laten doorlopen van de virus scanner [deepscan]. Een uurtje verder het resultaat van de scan: geen virus gevonden. Okay, de kans is groot dat de scanner het virus nog niet kent.Even googlen!

Gedurende het googlen was ons snel duidelijk, dat wij niet de enige zijn met het probleem van diverse knoppen in de Zweedse taal in Outlook 2007. Er was ook nog geen oplossing in zicht. Nog altijd was er twijfel of er niet toch een virus op de computer was .

De dagen verliepen ermee iedere dag een deepscan van de computers te maken. Indien het toch een virus zou zijn, moest ons virusprogramma deze op een bepaald moment toch herkennen.

Never change a running system!

De volgende mogelijkheid was dat het probleem was veroorzaakt door een update. En inderdaad hebben wij de dag voordat wij de Zweedse woorden ontdekten  meerdere updates gehad, onder meer van Outlook 2007. Was ook wel verrassend, omdat Microsoft eigenlijk al langer aangaf nooit meer updates voor de oudere MS Office versies te doen.

Update_KB40110_probleemUpdate KB40110 de oorzaak

Nog steeds was het niet duidelijk welke update de oorzaak kon zijn,tot wij vandaag nog een keer gegoogeld hadden. Inderdaad het was een Microsoft update; de Update KB40110.

Update KB4011086 verwijderen

Na het verwijderen van de update KB4011086 had iedere computer zijn normale Nederlandse taal terug!
Goed ik moet toegeven een beetje spannend was het werken met de Zweedse knoppen wel, maar nu zijn wij blij dat het opgelost is.

Zo kunt u de  KB4011086 verwijderen

  1. Sluit MS Outlook 2007
  2. Open de Configuratiescherm
  3. Ga naar Programma’s,
  4. Vervolgens naar Programma’s en onderdelen
  5. Kies aan de linker kant Geïnstalleerde updates
  6. Zoek in de list na de update KB4011086 .
  7. Maak een rechter muisklik op de update KB4011086 en klik vervolgens op verwijderen.
  8. Start Outlook opnieuw op en alles zal weer in de Nederlandse taal staan.

Updates voor MS Office uitschakelen

Intussen hebben wij op iedere computer de updates uitgeschakeld. Ook in dit geval past de slogan “NEVER CHANGE A RUNNING SYSTEM”! Updates zijn in sommige gevallen goed maar hoe vaak leiden ze niet tot grootte problemen.

Fazit

Door boven genoemde update hebben veel gebruikers Outlook 2007 gedeeltelijk in de Zweeds taal. Misschien een mooie manier om uw kennis van deze mooie  Scandinavische taal verder te ontwikkelen. Maar voor de meeste gebruikers zal het echter gewoon heel vervelend zijn. In dit bericht kon u lezen hoe wij dit probleem konden oplossen. Wij hopen dat deze oplossing voor u evenzo goed werkt!

Misschien hebben meerdere mensen die u kent dit probleem, dan vergeet niet dit artikel Outlook 2007 deels in het Zweeds met uw familie en vrienden Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Tumblr, Pinterest, etc te delen.

Top