U bent hier:
24tip-Startpagina > Disclaimer

24-Tip.com is een service van:

Net Jungle Academy

Kloostertuin 10
6096 DC Grathem

K.v.K Nr.te Limburg- Noord 12058868
NL2485.82.331.B01

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door 24-Tip met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de informatie die 24-Tip op de website aanbied kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen aan de inhoud van de website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
24-Tip is in geen enkele geval aansprakelijk voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. 24-Tip aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie en tarieven.
Het is niet toegestaan op deze site afbeeldingen te plaatsen of uitlatingen te doen met een gewelddadig, racistisch, seksueel of een ander aanstootgevend karakter.Voor zover door het plaatsen van dergelijke mededelingen 24-Tip.com schade ondervindt, houdt 24-Tip de plaatsende persoon daarvoor aansprakelijk.
Verwijzingen naar sites die niet door 24-Tip worden onderhouden zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel 24-Tip uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door 24-Tip worden onderhouden wordt dan ook afgewezen.

Links

Om de diensten op onze website te verbeteren, kunnen wij koppelingen naar websites van derden geven. Wij zijn zeer selectief in het gebruik van deze koppelingen maar zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en de activiteiten van deze websites. Aangezien er een verschil kan zijn tussen onze privacybeleid, raden wij u aan de privacybeleid van deze websites goed door te lezen.

Foto’s

Wij bedanken Pixelio.de voor het gebruik maken van hun beeldmateriaal.

 

Top